شنبه , ۸ ام اردیبهشت ماه سال ۱۴۰۳ ساعت ۴:۱۴ قبل از ظهر به وقت تهران

تصاویری جالب از کشف حیوانات عجیب

مجله انلاین دوستان :  دانشمندان هرسال طبیعت جستجو می‌کنند تا گونه‌های مختلف زیستی را بررسی و کشف کنند. به گزارش همشهری آنلاین،در سال ۲۰۱۵ هم حیوانات عجیبی کشف شدند.

براساس گزارش لایو‌ساینس،‌برای مثال در سال ۲۰۱۵ دانشمندان موفق به کشف و شناسایی اژدهای سرخ یاقوتی در سواحل استرالیا،گونه‌ای جدید از لاکپشت‌های غول‌پیکر در جزایر گالاپاگوس و کرمی باستانی با ۳۰ پا در چین شدند.

همزمان با کشف این گونه‌های جدید، محافظت از آنها در برابر آلودگی، نابودی زیستگاه‌ها و تهاجم گونه‌های مهاجم از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است.

میمون عطسه‌زن

اخبار روز/ اسنابی، میمون دماغ‌بالا یا عطسه‌زن گونه‌ای سیاه و سفید از میمون‌ها است که در بخش‌های شمالی میانمار زندگی می‌کند و نامش به خاطر دماغ رو به بالایی که در روزهای بارانی در آن آب جمع می‌شود، اینگونه انتخاب شده‌است. این میمون در روزهای بارانی دائم درحال عطسه زدن است تا آبهای جمع شده از درون بینی‌اش تخلیه شوند.

با عجیب‌ترین حیوانات کشف شده در سال ۲۰۱۵ آشنا شوید

 


کوچکترین حلزون جهان

حلزون کوچکی در جزیره بورونئو توانست رکورد کوچکترین حلزون جهان را از گونه‌ای چینی گرفته و به نام خود ثبت کند. این حلزون کوچک که آکملا نانا نامیده می‌شود از پوسته‌ای شفاف به طول ۰٫۷ میلیمتر برخوردار است و زیستگاهش تپه‌های آهکی در جزیره بورونئو است. این جانداران به اندازه‌ای کوچکند که دانشمندان در محیط زیست طبیعی نتوانستند آنها را با چشم غیرمسلح مشاهده کنند.

 

 

با عجیب‌ترین حیوانات کشف شده در سال ۲۰۱۵ آشنا شوید

 


پرنده وحشت

پرنده‌های وحشت با قدی برابر سه متر درحدود ۵۰ میلیون سال تا ۱٫۸ میلیون سال پیش روی زمین زندگی می‌کرده‌اند. این جانداران قدرت پرواز نداشتند و با منقار چنگک مانند خود شکارهایشان را دنبال می‌کرده‌اند. محققان در ماه آوریل اعلام کردند گونه‌ای جدید از این پرندگان را در سواحل شرقی آرژانتین یافته‌اند که ۳٫۵ میلیون سال قدمت داشته و از کامل‌ترین فسیلی برخوردار است که تاکنون از این پرندگان به دست آمده‌است.

 

 

با عجیب‌ترین حیوانات کشف شده در سال ۲۰۱۵ آشنا شوید

 


زنبور دمنتور (Dementor)

آمپولکس دمنتور نام گونه‌ای جدید از زنبورها است که به اختصار دمنتور نامیده می‌شوند، نامی که از نام اشباح مشهور داستان‌های هری‌پاتر برگرفته‌شده‌است، موجوداتی شبح‌وار که افکار شاد و مثبت و گاه روح افراد را می‌مکیدند. این حشرات به شکلی بسیار وحشتناک از سوسک‌ها تغذیه می‌کنند. ابتدا سمی را درون بدن آنها تزریق کرده و آنها را به زامبی‌هایی فلج تبدیل می‌کنند اما سوسک‌ها به واسطه این سم کشته نمی‌شوند و زنبور پس از فلج کردن،‌آنها را زنده زنده می‌خورد.

 

 

با عجیب‌ترین حیوانات کشف شده در سال ۲۰۱۵ آشنا شوید

 


عنکبوت‌طوطی‌ها

ارزش آن را دارد که برای دیدن زیبایی‌های دو عنکبوت جدیدی که دانشمندان کشف کرده‌اند، بر فوبیای عنکبوت خود غلبه کنید. عنکبوت‌های اسکلتوروس و اسپارکلمافین دو نوع جدید از عنکبوت‌ها هستند که به دلیل رنگ‌های درخشانی که دارند به عنکبوت‌طوطی شهرت یافته‌است. این عنکبوت‌ها در استرالیا زندگی می‌کنند.

 

 

با عجیب‌ترین حیوانات کشف شده در سال ۲۰۱۵ آشنا شوید

 


عقرب غول‌پیکر دریایی

محققان حین جستجو در منطقه برخورد شهاب‌سنگی در حفره‌ای در بالای رود آیوا بقایای عقرب غول‌پیکری هم‌اندازه یک انسان بالغ را کشف کردند که از اندام‌های نیش مانند و باله مانند برخوردار بود. گفته می‌شود این عقرب دریایی درحدود ۴۶۰ میلیون سال پیش زندگی می‌کرده و از موجوداتی شبیه به مارماهی‌ها و صدفها تغذیه می‌کرده‌است. این جاندار با نام علمی P. decorahensis سخت‌پوستی باستانی است که از اقوام نزدیک خرچنگ‌های نعلی و عنکبوتیان به شمار می‌رود.

 

 

با عجیب‌ترین حیوانات کشف شده در سال ۲۰۱۵ آشنا شوید

 


مار چهارپا

مارهای مدرن روی شکم خود می‌خزند، اما اجداد آنها ۱۲۰ میلیون سال پیش روی چهار پا راه می‌رفتند که هریک از آنها پنج انگشت داشت. این گونه جدید از مارها در نمایشگاه فسیلی جانوران در برزیل کشف شد. این فسیل در ابتدا به عنوان ناشناخته نام‌گذاری شده‌بود اما دیوید مارتیل دیرینه‌شناس بریتانیایی آن را بررسی کرده و به عنوان ماری با چهار پا معرفی کرد

 

 

با عجیب‌ترین حیوانات کشف شده در سال ۲۰۱۵ آشنا شوید

 


موش دماغ‌خوکی

این گونه جدید از موش‌ها در جزیره سولاویسی در اندونزی کشف شده‌است که از دماغی شبیه به خوک‌ها برخوردار است و دندان‌های نیش این جونده نیز نسبت به دیگر دندان‌ها ابعادی بزرگتر دارد،‌از این رو این جاندار چهره‌ای خون‌آشام‌مانند به خود گرفته‌است.

 

 

با عجیب‌ترین حیوانات کشف شده در سال ۲۰۱۵ آشنا شوید

 خبرآنلاین

امتیاز دهید!

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *