جمعه , ۷ ام اردیبهشت ماه سال ۱۴۰۳ ساعت ۱:۰۸ بعد از ظهر به وقت تهران

تصاویر/ حضور دختر ایرانی در فینال دختر شایسته!

مجله انلاین دوستان  : منجوق‌دوزی، آمادگی برخاستن از خواب در نیمه شب برای عبادت و آرایش غیر غلیظ از جمله معیارهای انتخاب دختر شایسته جهان اسلام است. امسال دختری ایرانی نیز بین فینالیست‌های این مراسم در اندونزی، حضور دارد.

مسابقات نهایی چهارمین دوره انتخاب “دختر شایسته جهان اسلام” این روزها در شهر یوگیاکارتا کشور اندونزی در حال برگزاری است.

در سال ۲۰۱۴ سمانه زند اهل شیراز موفق شده به فینال این مسابقات راه پیدا کند.

“دختر شایسته جهان اسلام” در سال‌های اخیر و پس از اعتراض زنان مسلمان اندونزی به برگزاری مسابقه “دختر شایسته جهان” به وجود آمد و به نوعی پاسخ مسلمانان به برگزاری مسابقات “دختر شایسته جهان” است.

تصاویر/ حضور دختر ایرانی در فینال دختر شایسته!
تصاویر/ حضور دختر ایرانی در فینال دختر شایسته!

www.dustaan.com- حضور دختر ایرانی در فینال دختر 22 www.dustaan.com- حضور دختر ایرانی در فینال دختر شایسته! www.dustaan.com- حضور دختر ایرانی در فینال دختر شایسته!1 www.dustaan.com- حضور دختر ایرانی در فینال دختر شایسته!3 www.dustaan.com- حضور دختر ایرانی در فینال دختر شایسته!34

دود ۲۵ دختر از ایران، مالزی، اندونزی، نیجریه، هند، سنگاپور در فینال این مسابقات حضور دارند. ترنم تسنیم از کشور بنگلادش که جمعه ۳۰ ابان ۱۳۹۳ خود را برای شرکت در مسابقه فینال آرایش می‌کند.

توانایی منجوق دوزی یا سوزن‌دوزی و در کل خیاطی از دیگر معیارهای انتخاب دختر شایسته جهان اسلام است.

سمانه زند اهل شیراز پیش از این گفته بود: «پوشش دختران شرکت‌کننده در مسابقه “دختر شایسته جهان اسلام” باید براساس موازین دین اسلام باشد، قرآن را بدانند و همچنین ثابت کنند که به طور روزانه به ارزش های دین اسلام پایبند هستند.»

در دور نهایی این مسابقه، دختران بایستی در ساعت سه بامداد با صدای موذن از خواب بلند شوند و بعد از عبادت صبحگاهی گوش به سخنرانی‌هایی در مورد سیستم مالی اسلامی، تربیت اسلامی و تفسیر قرآن بدهند.

در این مسابقات معیارهای انتخاب “دختر شایسته جهان اسلام” عبارتند از زیبایی، “مبانی اعتقاد به اسلام شامل حفظ قرآن”، چگونگی بهترین مادر و همسر بودن و…

رقابت‌های “دختر شایسته جهان اسلام” از سوی انجمن “زنان مسلمان” و با حمایت صنعت مد اندونزی برگزار می‌شود و این چهارمین دوره از این مسابقات به شمار می‌رود.

اکا شانتی، مؤسس انجمن “زنان مسلمان” هدف از راه‌اندازی چنین رقابت‌هایی را ایجاد “آلترناتیو اسلامی” در مقابل رقابت‌های دختر شایسته جهان توصیف می‌کند.

سفر به اماکن زیارتی هم‌چون مکه از جمله جوایز دخترشایسته جهان اسلام است.

داوطلبان شرکت در رقابت “دختر شایسته جهان اسلام” درخواست‌هایشان را به صورت ویدئویی ارسال کرده‌اند و در نهایت شرکت‌کنندگان از میان ویدئوهای ارسالی انتخاب شده‌اند.

سال گذشته «عایشه اجیبلا» دختر نیجریه‌ای برنده جایزه دختر شایسته مسلمان شد.

امتیاز دهید!

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *