چهارشنبه , ۱۸ ام تیر ماه سال ۱۴۰۴ ساعت ۹:۱۹ قبل از ظهر به وقت تهران

پرواز ماشین پرنده اینتل در سی‌ای‌اس ۲۰۱۸ + عکس

شرکت اینتل در مراسم افتتاحیه خود از ماشین های هوایی جدیدی رونمایی کرد. پهباد مسافربری اینتل با دو سر نشین در این مراسم رونمایی شد، مدیر اینتل این پهباد را ماشین پرنده می داند. 

www.dustaan.com-پرواز ماشین پرنده اینتل در سی‌ای‌اس ۲۰۱۸ + عکس

به گزارش خبرآنلاین، «برایان کرانیچ» مدیر اینتل جدیدترین محصول کمپانی به نام Volocopter را نشان داد که یک پهپاد مسافری است که وی آن را ماشین پرنده می‌داند.

مجله دوستان : پارک تئاتر در هتل مونته کارلوی لاس وگاس شاهد رونمایی از پهپاد مسافری اینتل با دو سرنشین بود و خبری از خلبان در آن نبود.

ولوکوپتر را یک استارتاپ آلمانی در سال ۲۰۱۳ توسعه داد و حالا امروز کرانیچ خطاب به حضار رویاپردازی کرد و گفت: تصور کنید موبایل خود را بیرون آورده و سفارش یک ماشین پرنده را بدهید تا در اسرع وقت جلوی پایتان سبز شود!

وی افزود این تخیل خیلی نزدیک‌تر از چیزی است که تصور می‌کنید و به زودی قادر به احضار تاکسی هوایی خواهید بود. به گفته کرانیچ کمیسیون ارتباطات فدرال و رگولاتورهای آمریکایی ابتدا باید اجازه پرواز ماشین پرنده را بدهند و سپس وارد فاز تجاری آن خواهیم شد.

هم اکنون مشتاقان و خبرنگاران می‌توانند از نزدیک ولوکوپتر را در مرکز همایش‌های سی‌ای‌اس مشاهده کنند.

«فلوریان ریوتر» مدیر اجرایی ولوکوپتر می‌گوید پرواز با ماشین پرنده ساده‌تر از تصور شماست و استفاده از باتری، سوخت سبز را تشویق می‌کند.

www.dustaan.com-پرواز ماشین پرنده اینتل در سی‌ای‌اس ۲۰۱۸ + عکس

www.dustaan.com-پرواز ماشین پرنده اینتل در سی‌ای‌اس ۲۰۱۸ + عکس

www.dustaan.com-پرواز ماشین پرنده اینتل در سی‌ای‌اس ۲۰۱۸ + عکس

www.dustaan.com-پرواز ماشین پرنده اینتل در سی‌ای‌اس ۲۰۱۸ + عکس

پرواز ماشین پرنده اینتل در سی‌ای‌اس ۲۰۱۸

امتیاز دهید!

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *