پنجشنبه , ۸ ام خرداد ماه سال ۱۴۰۴ ساعت ۱۲:۰۰ بعد از ظهر به وقت تهران

در این کشور مهریه زن ها با گاو پرداخت می شود! +عکس

سودان جنوبی کشوری با ۱۱ میلیون جمعیت در مرکز قاره افریقا واقع شده است، این کشور دارای رسومات بسیار عجیبیست که می توان به محاسبه مهریه زنان با گاو اشاره کرد.

در این کشور مهریه زن ها با گاو پرداخت می شود! +عکس

سودان جنوبی، یکی از کم‌بازدیدترین کشورهای آفریقا، در مرکز این قاره قرار دارد.

این کشور به‌دلیل سنت ازدواج خاصش، بیشترین تعداد گاو را در مقایسه با جمعیت‌ دارد و گاوها جزء جدایی‌ناپذیر مراسم ازدواج‌اند. درواقع مهریه زنان در سودان با تعدادی گاو پرداخت می‌‌شود و مردان باید تا پیش از ازدواج مهریه را بپردازند که به‌طور میانگین بین ۵۰ تا ۳۰۰ رأس گاو است.

نوع مراسم بسته به این‌که عروس، دختر اول، وسط یا آخر خانواده باشد، متفاوت است. ازدواج دختر بزرگ خانواده موجب خوشحالی تمامی خانواده است و جشن مفصل‌تری برایش گرفته می‌شود. برای دختران وسطی، مراسم معمولی‌تری برگزار می‌شود و درباره دختر کوچک خانواده رسم بر این است که تعدادی از گاوهای مهریه به مادر عروس اهدا می‌شود.

در این کشور مهریه زن ها با گاو پرداخت می شود! +عکس

اگر داماد به خواستگاری دختر کوچک‌تر خانواده برود و دختر بزرگ‌تر و مجردی هنوز در خانه باشد، داماد باید علاوه‌بر مهریه عروس یک گاو هم به دختر بزرگ‌تر بدهد و به این شکل از او دلجویی ‌کند. مردم این کشور آداب خواستگاری جالبی هم دارند؛ به این صورت که داماد به خانه عروس می‌رود و هنگام پذیرایی، حاضر به نوشیدن چیزی نمی‌شود.

بعد از چندبار پذیرایی از داماد و ممانعت او از نوشیدن، خانواده عروس متوجه می‌شوند که جوان قصد ازدواج با دخترشان را دارد. ناگفته نماند برخی از این رسوم با گذشت زمان ازبین رفته‌ و تنها در برخی از روستاها پابرجاست.

۳/۵ - (۱ امتیاز)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *