یکشنبه , ۲۲ ام تیر ماه سال ۱۴۰۴ ساعت ۱۱:۲۳ قبل از ظهر به وقت تهران

چهره زیبای نیکی کریمی و تهمینه میلانی ۲۰ سال پیش! +عکس

تهمینه میلانی اینستاگرام خود را با انتشار تصویری از خودش و نیکی کریمی در ۲۰ سال پیش پشت صحنه «نیمه پنهان» و عکس دیگری از روز گذشته، هنگام نمایش این فیلم در جشنواره‌ای در برلین منتشر کرد.

این کارگردان سرشناس در توضیح تصاویر منتشر شده نوشت: « عکس پایین پشت صحنه فیلم «نیمه پنهان»، عکس بالا بعد از حدودا بیست سال هنگام نمایش  فیلم «نیمه پنهان» در فستیوال فیلم  فیلمسازان زن ایرانی در برلین ۴ جون ۲۰۱۷( دیروز )»

جشنواره فیلم سینماگران زن ایرانی در برلین امروز پنجم ژوئن (۱۵ خرداد) به کار خود پایان داد. در این جشنواره ۱۴ فیلم ایرانی به نمایش درآمد که درمیان آن‌ها سه مستند هم حضور داشت. در میان سازندگان این فیلم‌ها، نام‌های بیشتر شناخته شده مانند نیکی کریمی و تهمینه میلانی و همچنین افرادی مثل فائزه عزیزخانی که با اولین فیلم بلند خود «روز مبادا» در این جشنواره شرکت کرده بود به چشم می‌خورد.

از تهمینه میلانی سه فیلم و از جمله «دو زن» و از نیکی کریمی فیلم «چند روز بعد» به نمایش درآمد.

امتیاز دهید!

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *