قاتلی بی رحم که با قتل چندین انسان، بدن انان را سلاخی کرده و گفته بود از گوشت بدن آنها ساندویچ تهیه کرده است، در سن ۶۲ سالگی در زندان جان داد.
قاتلی که از گوشت بدن قربانیان خود ساندویچ تهیه می کرد!
نگهبان زندان مریلند، آمریکا در حالی جسد این قاتل ۶۲ ساله را در سلولش یافت که مدت زمان زیادی از دوره محکومیت وی باقی مانده بود.
مَتِنی در اعترافاتش که به صورت آنلاین منتشر شده بود توضیح داد چگونه گوشت قربانیان خود را در فریزر ذخیره کرده و پس از طبخ، گوشت آنها را در دکه ساندویچی خود به مشتریان میفروخت. او در بخش از اعترافاتش گفته بود هیچ کسی نمیتواند تفاوت بین گوشت خوک و گوشت انسان را درک کند.
۸ قربانی این قاتل سریالی زن بوده و همگی در کانکسی که در آن زندگی میکرد به قتل رسیدند و فقط محل دفن جسد دو زن مذکور توسط خود او بر ملا شد. او بعدها به قتل دو مرد بی خوانمان با تبر نیز اعتراف کرد.
مجله اینترنتی دوستان مجله خبری و سبک زندگی
