پنجشنبه , ۶ ام اردیبهشت ماه سال ۱۴۰۳ ساعت ۹:۲۸ بعد از ظهر به وقت تهران

فضاپیمایی عجیب در منظومه شمسی!

محققان متخصص درزمینه اشیای فضایی ناشناخته معقدند برای اولین بار یک وسیله عجیب را در منظومه شمسی شناسایی کرده اند که احتمالا یک ایستگاه فضایی یا فضاپیما بوده است.

خبرگزاری فارس به نقل از دیلی استار نوشت: این وسیله بسیار دراز که ۸۰۰ متر طول دارد و به اندازه ساختمان امپایر استیت در نیویورک است، اولین بار توسط محققان فضایی در هاوایی در تاریخ ۹ اکتبر سال ۲۰۱۷ مشاهده شد.

این صخره فضایی عجیب و غریب که Oumuamua نام گرفته در زمان گردش به دور خورشید سرعت سرسام اوری به خود گرفته و این در حالی است که قاعدتا در این شرایط به علت تاثیر جاذبه خورشید باید از سرعت آن کاسته می‌شد.

تحقیقات گسترده تری که در این زمینه در دانشگاه هاروارد انجام شده نشان می‌دهد تحرکات Oumuamua بر مبنای قواعد علم فیزیک قابل توضیح نیست و به احتمال زیاد می‌توان آن را اولین فضاپیما یا ایستگاه فضایی دانست که توسط بشر با دقت بالایی شناسایی شده است.

شناسایی فضاپیمایی عجیب در منظومه شمسی

ظاهرا ضخامت بسیار کم و درازای زیاد این فضاپیمای اسرارآمیز هم برای حفظ سرعت آن در زمان گذر از کنار خورشید بوده است. البته این امر باعث کاهش قابل توجه وزن آن هم شده است.

مستندات و بررسی‌های دانشمندان امریکایی توسط عده‌ای از همتایان اروپایی آن‌ها هم تایید شده، اماهنوز مشخص نشده که Oumuamua از کجا حرکت خود را آغاز کرده و مقصد آن کجا بوده است. با این حال این احتمال هم وجود دارد که فضاپیمای اسرار آمیز که از نظر ظاهری شبیه به سیگار است از مبدایی در خارج از کهکشان راه شیری وارد منظومه شمسی شده باشد.

امتیاز دهید!

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *