پنجشنبه , ۱۵ ام مرداد ماه سال ۱۴۰۵ ساعت ۸:۲۲ قبل از ظهر به وقت تهران

رضا شکاری با ۱۸ سال سن راهی روستوف شد

رضا شکاری فوتبالیست با استعاد کشورمان با ۱۸ سال سن به عنوان جوانترین لژیونر ایرانی نام خود را مطرح کرد.

  اخبارورزشی ,خبرهای ورزشی ,رضا شکاری

رضا شکاری با ۱۸ سال سن راهی روستوف شد

رضا شکاری، هافبک جوان روستوف، بعد از مدت‌ها با دریافت رضایت‌نامه راهی روسیه شد تا در تمرینات تیمش حاضر شود.

به گزارش ایسنا، زمستان پارسال رضا شکاری بعد از دریافت پیشنهاد از باشگاه روستوف روسیه که در آن مقطع سردار آزمون و سعید عزت‌اللهی را در اختیار داشت، راهی روسیه شد و با این تیم قرارداد داخلی بست اما برای بازی در ترکیب این تیم نیازمند رضایت نامه ذوب‌آهن بود که بعد از دریافت رضایت نامه راهی این باشگاه شد.

 

شکاری از ماه‌ها قبل درگیر شکایت باشگاه ذوب‌آهن به خاطر غیبت در تمرینات این تیم بود که بعد از حل و فصل این ماجرا در کمیته انضباطی ایران و همراهی تیم ملی در جام جهانی جوانان و رقابت‌های مقدماتی زیر ۲۳ سال آسیا، بالاخره راهی روستوف شد. لیگ روسیه هفته چهارم خود را هم پشت سر گذاشته و شکاری از این حیث عقب‌تر از سایر بازیکنان تیمش است.

 

او در این فصل سردار آزمون را در کنار خود نمی‌بیند اما سعید عزت‌اللهی بعد از اتمام انتقال قرضی به آنژی روسیه به این تیم بازگشته است.

 

شکاری با ۱۸ سال سن جزو جوان‌ترین بازیکنان لژیونر فوتبال ایران است که در جام جهانی جوانان هم موفق به زدن سه گل برای ایران شد.

امتیاز دهید!

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *