پنج‌شنبه , 22 ام اکتبر ماه سال 2026 ساعت 7:04 ق.ظ به وقت تهران

رسوایی فالوئرهای فیک بازیگران هندی!

پلیس بمبئی اعلام کرده که تحقیقاتی درباره سلبریتی های شبکه های اجتماعی آغاز کرده و بازیگران مشهور هندی مانند دیپیکا پادوکن و پریانکا چوپرا هم برای ارائه توضیحات احضار شده اند. بنا به این گزارش ده سلبریتی هندی برای لایک فیسبوک، فالوئر فیک اینستاگرام و ریتوئیت در توئیتر به یک گروه بین المللی، پول پرداخت کرده اند و 170 فرد مشهور هندی به عنوان مطلع در این پرونده جهت بازجویی به پلیس بمبئی فراخوانده شده اند

این تحقیقات به این نتیجه رسیده که حدود 48 درصد فالوئرهای پیج پریانکا چوپرا و دیپیکا پادوکن جعلی هستند. این در حالی است که چوپرا حدود 55 میلیون و پادوکن حدود 51 میلیون فالوئر در اینستاگرام دارند. این آمار سبب می شود که تبلیغات انجام شده بر روی پیج های این سلبریتی ها بر اساس آمار دروغین باشد.

این اولین باری است که یک نهاد قضایی مانند پلیس علیه فالوئرهای فیک در صفحه سلبریتی ها و درآمدهای ناشی از آن اقدام می‌کند، حالا باید دید که این اتفاق و نتیجه نهایی این پرونده چه تاثیری در سیستم تبلیغات شبکه های اجتماعی و اینفلوئنسر مارکتیگ خواهد گذاشت.

امتیاز دهید!

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *