شنبه , 22 ام آگوست ماه سال 2026 ساعت 11:14 ب.ظ به وقت تهران

خلبان بوئینگ: این هواپیما توسط دلقک‌ ها طراحی شده که آنها توسط میمون‌ ها نظارت می‌ شوند!

خلبان بوئینگ: این هواپیما{بوئینگ 737 مکس} توسط دلقک‌ها طراحی شده که آنها توسط میمون‌ها نظارت می‌شوند!

این جمله بخشی از مکالمه یک خلبان در سال 2016 با همکارش است که نشان دهنده خراب بودن هواپیمای مکس قبل از عرضه عمومی است.

بر طبق اسناد فاش شده کمپانی بوئینگ درباره هواپیمای مشکل دار بوئینگ 737 مکس، مشخص شده است که تلاش اداره هوانوردی فدرال آمریکا برای بررسی فنی هواپیمای بوئینگ 737 مکس توسط مدیران بوئینگ به سخره گرفته شده بود.

اسناد مذکور دیروز 5 شنبه به صورت عمومی منتشر شد. این اسناد پیش‌تر در اختیار بازرسان مدل مکس و اداره هوانوردی فدرال قرار گرفته بود.

پس از وقوع دو سانحه هوایی برای بوئینگ 737 مکس، مقامات تصمیم گرفتند تا از مارس گذشته این هواپیما را زمینگیر کنند.

مشکل بوئینگ حل نشده و ضمن کاهش ارزش سهام بوئینگ، این شرکت ضرر زیادی را در سال 2019 از بابت زمینگیر شدن «مکس» و لغو قراردادهای آتی متحمل شد.

امتیاز دهید!

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *