جمعه , 11 ام سپتامبر ماه سال 2026 ساعت 4:17 ب.ظ به وقت تهران

ثروتمندترین کشورهای جهان تا دو سال آینده را بشناسید!

صندوق بین‌المللی پول پیش‌بینی کرد درآمد سرانه ساکنان ماکائو تا سال ۲۰۲۰ از قطر جلو بزند.

https://www.touradvisor.ir/files/cache/files-destinations-31626511%5B64207e8ecab7b0c9094238ec886be4be%5D.jpg

به گزارش ایسنا به نقل از بلومبرگ، صندوق بین‌المللی پول پیش‌بینی کرده است ماکائو تا پایان سال ۲۰۲۰ به درآمد سرانه ۱۴۳ هزار و ۱۱۶ دلاری دست یابد و از قطر که پیش‌بینی می‌شود درآمد سرانه‌اش به ۱۳۹ هزار و ۱۵۱ دلار باشد، جلو زند.

ماکائو یک منطقه خودمختار چین است که قبلا مستعمره چین بود و از ۲ دهه پیش که خودمختاری خود را به دست آورد، در مسیر توسعه حرکت می کند. درآمد سرانه این منطقه در سال ۲۰۰۱ تنها ۳۴هزار و ۵۰۰ دلار بود. انتظار می‌رود اختلاف درآمد ساکنان این دو کشور حتی بیشتر از این هم شود و به حدود ۱۳هزار دلار در سال ۲۰۲۳ برسد.

پس از این دو کشور، سنگاپور در رده چهارم قرار خواهد داشت و هنگ کنگ در جایگاه دهم قرار خواهد گرفت. جایگاه پنجم نیز متعلق به آسیایی‌ها و در اختیار کشور برونئی خواهد بود. در بین کشورهای اروپایی نیز لوکزامبورگ، ایرلند و نروژ بالاترین درآمد سرانه را خواهند داشت. لوکزامبورگ سوم و ایرلند و نروژ در رده ششم و هفتم قرار دارند. در بین کشورهای منطقه نیز به جز قطر، نام امارات و کویت دیده می‌شود و این دو کشور در رده های هشتم و نهم بالاترین درآمد سرانه قرار دارند.

امتیاز دهید!

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *