یکشنبه , ۱۷ ام خرداد ماه سال ۱۴۰۵ ساعت ۰:۳۹ قبل از ظهر به وقت تهران

تصاویر/ آزمایش موشکی در حضور «کیم جونگ اون»

رهبر کره شمالی در جریان بازدید از تمرینات راکت اندازهای بالستیک این کشور به کارشناسان نظامی و هسته ای خود دستور داد، حمله هسته ای و آزمایش های اتمی بیشتر را در دستور کار قرار دهند.

«کیم جونگ اون» رهبر کره شمالی که کشورش زیر فشار تحریم های سخت شورای امنیت سازمان ملل قرار گرفته است به کارشناسان نظامی و هسته ای خود دستور داد، حمله هسته ای و آزمایش های اتمی بیشتر را در دستور کار قرار دهند.

هنوز دو ماه از آزمایش اولین بمب هیدروژنی و چهارمین آزمایش اتمی کره شمالی نگذشته بود که شورای امنیت به اتفاق آرا، قطعنامه ۲۲۷۰ را با سخت ترین تحریم های ۲۰ سال گذشته علیه این کشور تصویب کرد.

کره شمالی پس از این اقدام شورای امنیت و تحریم هایی که چین، کره جنوبی و ژاپن نیز علیه این کشور آغاز کردند، چندین فروند موشک از جمله موشک های بالستیک با برد ۵۰۰ کیلومتر را به دریای شرقی پرتاب کرد.

با این حال رهبر جوان کره شمالی فرمانی را صادر کرده و در آن از همه مسئولان و دست اندرکاران نظامی و اتمی این کشور خواست برای انجام حملات هسته ای خود را آماده کنند.

رهبر کره شمالی که از تمرینات راکت اندازهای بالستیک این کشور دیدن می کرد به ارتش و دانشمندان این کشور دستور داد تسلیحات هسته ای بیشتری بسازند و آزمایش اتمی با قدرت تخریبی بالاتری انجام دهند که نشانگر قابلیت های بالای اتمی تسلیحاتی کره شمالی باشد. منابع کره ای تصاویر حضور کیم جونگ اون در محل آزمایش موشکی را منتشر کردند.

۹۴۱۲-۲۵m467 ۹۴۱۲-۲۵m468 ۹۴۱۲-۲۵m469 ۹۴۱۲-۲۵m470 ۹۴۱۲-۲۵m471 ۹۴۱۲-۲۵m472 ۹۴۱۲-۲۵m473 ۹۴۱۲-۲۵m474 ۹۴۱۲-۲۵m475

امتیاز دهید!

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *