شنبه , ۱۰ ام مرداد ماه سال ۱۴۰۵ ساعت ۰:۵۱ قبل از ظهر به وقت تهران

این میمون باعث جنگی تمام عیار با تانک و خمپاره بین دو قبیله شد!

هجوم میمون به گروهی از دختران دانش اموز در لیبی، جنگی تمام عیار بین دوقبیله به راه انداخت! در این درگیری دستکم ۱۶ نفر کشته شده اند.

میمونی که منجر به درگیری های مسلحانه سنگین در لیبی شد

به علت درگیری های خصومتی مسلحانه ۴ روزه دو قبیله در شهر “سبها” در جنوب لیبی، حداقل ۱۶ نفر کشته و نزدیک به ۵۰ نفر زخمی شدند.

به گزارش  رویترز، علت درگیری بین این دو قبیله، یک میمون بوده است.

این میمون متعلق به یک مغازه دار از قبیله “قذافی” بود. روزی گروهی از دانش آموزان دختر از قبیله  “اولد سلیمان” در مسیر خانه در حال عبور از کنار این مغازه دار بودند که میمون وی به آنها حمله کرده و روسری یکی از آنها را پاره می کند. بستگان این دختر در پاسخ به این اتفاق، سه نفر از اعضای خانواده شخص مغازه دار و همچنین میمون وی را می کشند.

پس از آن، به گفته ساکنان محلی، درگیری مسلحانه شدیدی با تانک، خمپاره انداز و دیگر جنگ افزارهای نظامی سنگین در این شهر آغاز شده و تا کنون ادامه دارد.

امتیاز دهید!

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *