دوشنبه , ۱۲ ام مرداد ماه سال ۱۴۰۵ ساعت ۰:۱۸ قبل از ظهر به وقت تهران

احمد خاتمی: من کِی گفتم اغتشاش‌ گران را بکشید؟

احمد خاتمی: من کِی گفتم اغتشاش‌گران را بکشید؟ | بی‌معرفت‌ها لااقل به فکر آبروی خود باشید.

سیداحمد خاتمی گفت: گفتند با رافت با  اغتشاش گران رفتار شود، اما آن ها را متنبه کنید، طوری نباشد که نازشان کنید، به آن ها بفهمانید که سیاهی لشکر اغتشاش‌ گران شدن گناه دارد و معصیت است، بیدارشان کنید، تعهد بگیرید و آزادشان کنید.

اما با سران اغتشاش که آدم کشتند، غارت‌گری کردند یاغی هستند و حکم یاغی در فقه شیعه و اهل سنت اعدام است، این عین فقه است و بنده از گفتن آن باکی نداریم، اما روزنامه ای که سابقه اهانت به پیامبران و اهل بیت را دارد، تیتر زد خاتمی گفته اغتشاش‌گران را بکشید، من کِی گفتم اغتشاش گران را بکشید.

من بیش از ۲۰ سال است، خارج فقه می‌گویم و می دانم چطور حرف بزنم، گفتم آن افرادی که غارت کردند و لیدرها که آدم کشتند را بکشید، چرا تحریف می کنید، مرد باشید و عین حرف را بزنید.

بدخواهانی که خدا هدایتشان کند، در فضای مجازی نوشتند خاتمی چون تندروی کرد، برکنار شده است، بی‌معرفت‌ها لااقل به فکر آبروی خود باشید، من ۲ هفته دیگر خطبه می‌خوانم./مهر

http://www.mizanonline.com/files/fa/news/1395/2/18/534443_316.jpg

احمد خاتمی: من کِی گفتم اغتشاش‌ گران را بکشید؟

امتیاز دهید!

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *