دوشنبه , ۱۳ ام بهمن ماه سال ۱۴۰۴ ساعت ۵:۵۶ بعد از ظهر به وقت تهران

تصاویر/ هجوم عقاب به خانه‌ای در مشهد

مجله انلاین دوستان :  عقابی که با هجوم به استخر یک خانه ویلایی در مشهد موجب وحشت ساکنان آن شده بود، توسط آتش‌نشانان به دام افتاد.

به گزارش مجله انلاین دوستان ، مجید شادی، مدیرحوزه ۲ سازمان آتش‌نشانی و خدمات ایمنی مشهد، در این‌باره گفت: عصر روز گذشته در پی تماس شهروندان با سامانه ۱۲۵ مشهد از هجوم یک عقاب به خانه‌ای ویلایی در یکی از مناطق مشهد خبر داده شد که به دنبال آن عوامل ایستگاه ۸ با اتجهیزات مخصوص به محل مراجعه کردند.
وی با اشاره به حضور آتش‌نشانان در محل حادثه، گفت:‌پس از حضور آتش‌نشانان در محل حادثه مشاهده شد که عقابی وارد حیاط این خانه شده و به استخر آن رفته است که آتش‌نشانان وارد عمل شده و موفق شدند بدون کوچکترین آسیبی این پرنده وحشی را به دام بیاندازند.
شادی با بیان اینکه عقاب پس از زنده گیری به اداره محیط زیست استان تحویل داده شد، گفت: خوشبختانه با حضور به موقع آتش‌نشانان پیش از آنکه این حیوان آسیبی به ساکنان برساند به دام افتاد.
مدیرحوزه ۲ سازمان آتش‌نشانی و خدمات ایمنی مشهد درباره اینکه چه عاملی باعث هجوم این پرنده وحشی به بافت مسکونی و شهری شده است نیز گفت:‌در این خصوص کارشناسان مربوطه باید اظهار نظر کنند اما معمولا مواردی نظیر گرمای هوا، نبود غذا و … باعث چنین اقدامی از سوی حیوانات می‌شود. /ایسنا
تصاویر/ هجوم عقاب به خانه‌ای در مشهد
تصاویر/ هجوم عقاب به خانه‌ای در مشهد

dustaan.com-هجوم عقاب به خانه‌ای در مشهد۱ dustaan.com-هجوم عقاب به خانه‌ای در مشهد۲

امتیاز دهید!

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *