پنجشنبه , ۶ ام اردیبهشت ماه سال ۱۴۰۳ ساعت ۹:۴۳ قبل از ظهر به وقت تهران

دریافت حق سرویس ممنوع!

دریافت حق سرویس از سوی برخی از رستوران ها و تالار ها، ممنوع بوده و تخلف محسوب می شود.

http://media.isna.ir/content/1429504358476_26753_661.jpg/3

حتما برای شما هم پیش آمده که موقع پرداخت صورتحساب، مبلغی که باید بپردازید بیشتر از آن چیزی است که از روی قیمت منو تخمین زده‌اید.

به گزارش شهروند، فاکتور را که نگاه می‌کنید می‌بینید باید حدود ١٠ تا ١۵‌درصد حق سرویس و ٩‌درصد مالیات بر ارزش افزوده پرداخت کنید؛ یعنی در مجموع ١٩ یا ٢۴‌درصد بیشتر از نرخی که برای غذا در منو نوشته شده. آن هم برای سرویسی که نگرفته‌اید. اما درحالی مالیات بر ارزش افزوده و حق سرویس جزو جدا نشدنی این روزهای فیش‌های صادر شده از سوی رستوران‌ها، هتل‌ها، سالن‌های غذاخوری و چلوکبابی‌ها شده که سازمان حمایت این اقدام را تخلف دانسته و نسبت به برخورد با واحدهای متخلف هشدار می‌دهد. شهرام میرآخورلو، معاون بازرسی و رسیدگی به تخلفات سازمان حمایت مصرف‌کنندگان و تولیدکنندگان با اشاره به گزارش‌های واصله و بررسی‌های انجام شده بازار در اجرای قانون مالیات بر ارزش افزوده، می‌گوید: اخیرا مشاهده شده برخی تالارهای پذیرایی، رستوران‌ها، صاحبان متل و هتل‌های یک و دو ستاره و هتل آپارتمان‌ها، صاحبان چلوکبابی‌ها، سالن‌های غذاخوری، سفره‌خانه‌های سنتی و سایر اغذیه‌فروشی‌های زنجیره‌ای که مشمول قانون مالیات بر ارزش افزوده بوده و مکلف به اجرای این قانون هستند در بعضی از اقلام مورد عرضه خود نظیر انواع نوشیدنی (نوشابه و دلستر) و فرآورده‌های لبنی (دوغ و ماست) که مالیات بر ارزش افزوده در قیمت مصرف‌کننده آنها قبلا توسط شرکت‌ها و واحدهای تولیدی پرداخت شده است، مجددا از خریداران مالیات اخذ می‌کنند.

او در ادامه، این موضوع را تخـلف و مـصـداق بارز گرانفروشی دانست و افزود: دستگاه‌های نظارتی همچون سازمان حمایت مصرف‌کنندگان و تولیدکنندگان می‌توانند با عنوان گرانفروشی با متخلفان برخورد کنند.
این مقام مسئول ضمن یادآوری این‌که سازمان حمایت پیش از هر اقدامی به دنبال اقدامات پیشگیرانه است، عنوان کرد: ضمن اطلاع‌رسانی مناسب جهت جلوگیری از اقدام احتمالی توسط فعالان اقتصادی مربوطه، این سازمان هماهنگی لازم را با دستگاه‌های ذی‌ربط ازجمله ادارات کل تعزیرات حکومتی استان‌های سراسر کشور، اتاق‌های‌اصناف و نیز اتحادیه‌های مربوطه انجام داده و در صورت احراز تخلف از سوی واحدهای موصوف در اخذ مالیات مجدد، مراتب را جهت رسیدگی به تعزیرات حکومتی منعکس می‌کند.
میرآخورلو در پایان از مصرف‌کنندگان درخواست کرد ضمن مطالبه فاکتور، در صورت مشاهده هرگونه تخلف مراتب را از طریق شماره تلفن ۱۲۴ به سامانه دریافت و رسیدگی به شکایات این سازمان در سراسر کشور اطلاع دهند تا مراتب رسیدگی و در اسرع وقت نتیجه آن اعلام شود.

امتیاز دهید!

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *