پنجشنبه , ۲۲ ام آذر ماه سال ۱۴۰۳ ساعت ۲:۱۴ قبل از ظهر به وقت تهران

خواص سیب ترش از نگاه طب سنتی

سیب ترش قابض است و حالت استفراغ و دل بهم خوردگی را از بین می‌برد.

سیب ترش را بپزید درمان اسهال خونی است.

آب سیب ترش مخلوط با انار برای تقویت معده و درمان اسهال و دل بهم خوردگی بکار می‌رود.رب سیب ترش علاج اسهال ، استفراغ و درد و غم است.

مربای شکوفه سیب برای ضعف معده و ازدیاد نیروی جنسی مفید است.

سیب ترش برای آنهائی که مزاج گرم دارند بسیار مفید است بالعکس آنهائی که مزاج سرد دارند باید سیب شیرین بخورند سیب در قدیم معالج بیماری نقرس و بیماریهای عصبی بوده است.

پیش‌نویس خودکار

افرادی که دچار ضعف معده و مشکلات معده رنج می‌برند, سیب بسیار برایشان مفید است ولی باید دانست که این افراد باید پوست سیب را بگیرند, چون معده ضعیف است و قادر به هضم پوست سیب نیست؛ مصرف سیب بدون پوست به رفع یبوست کمک می‌کند.

 

میزان کالری سیب ترش کم است و وجود فیبر زیاد در آن هم به کاهش وزن کمک می کند. فیبر محلول در قسمت نرم میوه، آب را در روده جذب می کند و ماده ای ژل-مانند تشکیل می دهد که از سرعت هضم می کاهد. چنانچه هنگام عصر یا دقیقاً پیش از غذا سیب ترش مصرف کنید، مدت زمان بیشتری احساس سیری خواهید کرد.

 

سیب ترش می تواند قندخون را در تعادل نگه دارد که این امر برای افراد مبتلا به دیابت یا در معرض ریسکِ ابتلا به این بیماری مهم است. فیبرِ سیب ترش، جذب قند در روده ی کوچک را به تأخیر می اندازد و از خطر ابتلا به دیابت نوع ۲ می کاهد. به گزارش مجله ی Best Health Magazine، احتمال ابتلا به دیابت نوع ۲ در زنانی که روزانه یک عدد سیب می خورند، ۳۰ درصد کمتر از دیگران است.

 

عوارض سیب ترش

بهتر است افراد دیابتی درباره ی مصرف سیب ترش با پزشک خود مشورت کنند.

کسانی که به گیاهان خانواده ی گل سرخیان مثل هلو، زردآلو و گلابی حساسیت دارند باید پیش از مصرف این سیب با پزشک خود مشورت کنند.

 

امتیاز دهید!

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *