دوشنبه , ۲۲ ام بهمن ماه سال ۱۴۰۳ ساعت ۴:۰۳ قبل از ظهر به وقت تهران

۲۰ مصدوم و ۲ کشته در اتش سوزی ساختمان مسکونی در مشهد +تصاویر

در پی وقوع اتش سوزی در یک ساختمان مسکونی ۱۰۰ متری دستکم ۲۰ تن مصدوم و ۲ تن دیگر کشته شده اند، خوشبختانه با حضور به موقع مامورین اتش نشانی، حریق به سرعت محار شده و از گسترش ان جلوگیری شد.
آتش‌سوزی ساختمان مسکونی ۱۰۰ متری در خیابان اسفندیانی، با سرعت عمل آتش‌نشانان مهار و ساکنین ساختمان در اقدامی ضربتی به محل امن منتقل شدند، اما متاسفانه دو نفر در اثر شدت سوختگی جان باختند.

‌به گزارش ایسنا- ‌به نقل از پایگاه خبری ۱۲۵، طی اطلاع‌رسانی این حادثه به سامانه ۱۲۵ از سوی ساکنان یک ساختمان مسکونی، ستاد فرماندهی سازمان آتش‌نشانی مشهد به سرعت نیروهای عملیاتی ایستگاه سوم و چهلم این سازمان را ساعت ۴:۳۷ صبح امروز به خیابان اسفندیانی اعزام کرد.

 

حمید فرزین شهری، افسر نگهبان سازمان آتش‌نشانی و خدمات ایمنی شهرداری مشهد، اظهار کرد: در طبقه سوم یک ساختمان چهار طبقه مسکونی، یک واحد مسکونی ۱۰۰ مترمربعی دچار آتش‌سوزی شده و دود بسیار غلیظی از درب و پنجره‌های این واحد مسکونی خارج می‎شد.

 

وی افزود: آتش‌نشانان بلافاصله پس از قطع جریان برق و گاز ساختمان، با استفاده از دستگاه‌های تنفسی و تجهیزات خاموش‌کننده وارد ساختمان شدند و شعله‌های سرکش آتش را مهار و کاملا خاموش و همزمان با عملیات جستجو در دود در طبقات سوم و چهارم ساختمان که دارای ۶ واحد مسکونی بود، نسبت به انتقال محبوسین و مصدومین اقدام کردند.

 

وی با اعلام اینکه نیروهای عملیاتی بیش از ۲۰ نفر از ساکنین ساختمان را که سه نفر آن‌ها دچار آسیب دیدگی شدید شده بودند را به خارج از ساختمان انتقال دادند، اضافه کرد: متاسفانه بنا بر تایید تکنسین‌های اورژانس دو نفر از مصدومین بدحال که یک مادر و دختر بودند، در اثر شدت سوختگی جان باختند.

 

فرزین شهری با اشاره به سوختگی شدید پدر خانواده و وخامت حال وی، ادامه داد: آتش‌نشانان با سرعت عمل خود از سرایت آتش‌سوزی به واحدهای مسکونی دیگر جلوگیری کردند و مصدومین را جهت انتقال به مرکز درمانی تحویل تکنسین‌های اورژانس کردند.

 

مهدی رضایی، معاون عملیات سازمان آتش‌نشانی و خدمات ایمنی شهرداری مشهد در تکمیل جزییات بروز این آتش‌سوزی گسترده ضمن اشاره به وجود یک گالن حاوی مایعات قابل اشتعال پشت در منزل، گفت: پیش از این خودروی شخصی این خانواده توسط فرد یا افرادی مورد صدمه قرار گرفته بود.

 

وی ادامه داد: وقوع این آتش‌سوزی گسترده در شرایط توسعه و در حالی که شعله‌های آتش تمام منزل ۱۰۰ متری را فراگرفته بود، به آتش‌نشانی گزارش شد.

 

وی خاطرنشان کرد: با توجه به گستردگی حریق و وجود گالن مایعات قابل اشتعال در محل حادثه، علت دقیق آتش‌سوزی پس از بررسی‌های بیشتر اعلام خواهد شد.

 

‌بازپرس ویژه قتل نیز در محل حادثه است.

 

www.dustaan.com-dustaan.com- اخبارحوادث ,خبرهای حوادث ,حریق ساختمان در مشهد

 

www.dustaan.com-dustaan.com- اخبارحوادث ,خبرهای حوادث ,حریق ساختمان در مشهد

 

www.dustaan.com-dustaan.com- اخبارحوادث ,خبرهای حوادث ,حریق ساختمان در مشهد

 

امتیاز دهید!

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *